X

Bedrijfsuitje

Bent u opzoek naar een spectaculair bedrijfsuitje bekijk dan hier onze mogelijkheden. Van zeilrace tot gezellige dag op en rond het water.

Bedrijfsuitje

Teamspirit:

KRACHT VAN WATER

Het water is bij uitstek een zeer geschikte plek om mensen bij elkaar te brengen. Met de wind in de haren even de dagelijkse gang van zaken vergeten. Er is tijd en er is rust, alle gelegenheid om elkaar te ontmoeten en de contacten aan te halen.

TER MOTIVATIE

Kunnen uw medewerkers een opfrisser gebruiken? Of wilt u ze na een organisatieverandering gezamenlijk aan de slag gaan? Denkt u dan eens aan een bijeenkomst op het water. Even een dagje met z’n allen in een totaal andere omgeving. Wind in de haren om tot andere inzichten te komen. Door de competitie aan te gaan of juist het samenwerken benadrukken. Elkaar op een andere manier leren kennen, elkaar begrijpen, dat werkt zeker ook door op de werkvloer.

Het Nautisch Evenementen Bureau u graag bij de invulling van uw doelstellingen. Bent u geïnteresseerd? Voor meer informatie over de mogelijkheden: klik hier of kunt u bellen met 020-6881818

Officieel partner van SAIL Amsterdam 1995, 2000, 2005 en 2010 en van onder meer: