X

Relatie Marketing

Eigen evenement organiseren

Een eigen evenement komt u wellicht beter uit. Het Nautisch Evenementen Bureau organiseert voor bedrijven en organisaties, voor relaties of personeel op maat gesneden evenementen.

Eén van uw bedrijfsdoelen is het optimaliseren van uw verhouding met relaties, klanten en personeel. Het Nautisch Evenementen Bureau loodst uw bedrijf naar dat doel. U kunt altijd met uw relaties het water op, het hele jaar door. Wij zorgen voor schepen, de navigatie, begeleiden de vaart en zijn pas tevreden als uw doel is bereikt.

Zakelijk navigeren

Op een bijeenkomst die tot doel heeft relaties te verstevigen en uw mensen te motiveren, is water een goede geleider gebleken. Populair verwoord: zonder een nat pak te halen, kunnen mensen elkaar aan boord van een schip niet ontlopen. Relatiemarketing en varen gaan dan ook erg goed samen. Het Nautisch Evenementen Bureau is een onafhankelijke organisatie die zich opstelt als koersbepalende partner van opdrachtgevers op het gebied van evenementen, bijeenkomsten, incentives en hospitality activiteiten. Vanzelfsprekend op maat gesneden en voornamelijk op en rond het water.

Voor meer informatie vult u het aanvraagformulier in of u neemt contact op met het Nautisch Evenementen Bureau.

Officieel partner van SAIL Amsterdam 1995, 2000, 2005 en 2010 en van onder meer: