X

Hospitality en Catering

Hospitality en Catering

Het Nautisch Evenementen Bureau koppelt haar nautische expertise aan goed gastheerschap. Oorspronkelijk zijn de schepen waar we mee werken niet toegerust om hospitality te verzorgen. Aanvankelijk was de vloot voornamelijk interessant voor studenten die een weekend op een nostalgisch schip wilden varen. Echter, aan het eind van de jaren ’60 nam de interesse voor deze schepen enorm toe.  De vraag naar kwaliteit nam toe; zowel in accommodatie als op het gebied van service en catering. In de loop der jaren hebben een flink aantal schepen een grondige renovatie ondergaan. De accommodatie is up-to-date, douches en toiletten gerenoveerd en de keukens zijn modern met nieuwe apperatuur. Dit laatste maakt het mogelijk om hoogwaardige catering te verzorgen door de schepen. Het NEB laat zich regelmatig bijstaan door gerenommeerde koks als Ron Blaauw, Edwin Vinke en Richard Corrigan. Zij schrijven de menu’s, bepalen de recepten en gaan bij grote evenementen “voor de klas”staan. Een werkelijk workshop door sterrenkoks! Daarmee zijn we in staat om – dank zij de kunde en inbreng van deze sterrenkoks –  hoogwaardige catering te leveren.

Voor meer informatie vult u het aanvraagformulier in of u neemt contact op met het Nautisch Evenementen Bureau.

Officieel partner van SAIL Amsterdam 1995, 2000, 2005 en 2010 en van onder meer: